СРЕДЕН 3.43 С ТОЛКОВА Е ЗАВЪРШИЛ БОРИСОВ ЗА ПОЖАРНИКАР

СРЕДЕН 3.43 С ТОЛКОВА Е ЗАВЪРШИЛ БОРИСОВ ЗА ПОЖАРНИКАР


Най - накрая стана ясно с колко е завършил Бойко Борисов за да стане пожарникар, негов състудент от онези години разказва, че в денят на дипломирането си, Бойко Борисов е получил диплома с успех среден 3.43. Не се славеше като много умен или като голям атлет през онези години си спомня още неговият състудент, но пък за сметка на това много често обясняваше колко много неща имали на село. 

После отидохме в различни подразделения на пожарната, след това го видях като охрана на Тодор Живков, тогава разбрах и истината за него обадих се на наши приятели от академията и те ми разкриха, че още тогава е бил вербуван като агент на службите, за да донася за нас. След това историята я знаете, Живков, Царя, Главен секретар на МВР, кмет накрая премиер. Все още се чудя как за толкова години никой не посмя да каже на всеослушание човек с какъв капацитет ни управлява, както и все още се чудя този Бойко Борисов дали е като онзи който учеше с нас едно време. 

Защото и тогава и сега като го гледам много го е страх да се покаже някъде сам сред хората и ако тогава е било, защото си е мислел, че ние знаем какво е носил за нас на началниците и на службите, то днес явно го е страх, че всички го мразят защото буквално затри България пред очите ни. И най - големият парадокс е че този който всеки ден ни обяснява за икономика и просперитет по математика едно време едвам вързваше тройки.
loading...
Loading...

Коментари

  1. Покажете дипломата му както го направи президента !!??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно! И аз искам да видя дипломата му! Човек с този талигарски език....

      Изтриване
    2. Как да я покаже като е пълна с тройки и 1-2 четворки,най-вероятно по физическо.Пък й тя не в състудента му.

      Изтриване
  2. Невярно,непочтенно и типично по балкански!Не заемам страна,а просто не разбирам защо толкова се давим в омраза и злъч?Явно учебниците по които сте обучавани са едни и същи и училищата ви също?

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Kakto kazvashe Radoy Ralin-Kolkoto e po-prost ,tolkova na po-visok post...nishto novo pod slantseto,za jalost...

    ОтговорИзтриване
  5. -БКП-то е било с...1 милион членове по време на Ноемврийските събития 1989г., Тоа...е обучен (а не е Изучил, като в другите...ВУЗ-ове) в болшевишкото Ни м.в.р. "цървул" и ЕНИЧАР- Също, че и после...ДОЦЕНТ станал, ужас !? ТоА е бил с НЕАНДЕРТАЛСКИ Мозък, получен от...тодАр жиФкоФ - известен като Яшара !! Но и Доста Подмененият Ни ГЕН у копелетата останали след Масираното "братско" изнасилване от ссср-окупантите на България и развъдили...свои Изчадия - СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРОСТАКА-Събрат - с "малко... помощ", а сума ти червени мижитурки Му бяха Преляти...по "партийна повеля", от пращящото с членове "б.с.п." !! А..."татковците в творческа командировка" са извадени от "Г.У.Лаг" и познайте с колко"акъл" са били и после като войници как са плашени и от заградителните "отряди" на Н.К.В.Д...., докато са "напредвали", а Изнасилванията са им били за "Награда" !!! Та с такава сган е пълно у Нас, затова си трябва...ПОВСЕМЕСТНА ПОДМЯНА НА "Органи" и СТРУКТУРИ във Властта - ПОНЕ ТАМ ДА НЯМА...ДЕГЕНЕРАТИ , Пречещи на Работата - ЗА В БЪДЕЩЕ , АКО СЕ БУТНЕ...ХУНТАТА !!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Пишете си имената и си покажете муцуните и едва след това наричайте когото и да било "хунта". Ако визирате правителството немате никакви шансове, сган безскрупулна! В момента единственият гарамнт да я има все още тая държава е нейното правителство, парламент и прокуратура!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ИЗТЕЧЕ ИНФО ЗА ТОВА КАКВА УЧЕНИЧКА Е БИЛА НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА - ЕДВАМ ВЪРЗВАШЕ ТРОЙКИ И ЧЕТВОРКИ

ФЕЙСБУК ПРЕДПРИЕХА МАСОВА СЕЧ - СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО ПИШАТ ПРОТИВ ВЛАСТТА!